Slut for Holger Rune

23/01/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Mike Stobe/Getty Images

Mest læste i dag

Så gik den ikke længere. Holger Rune er ude af dette års Australian Open, efter et nederlag i fem sæt til Andrey Rublev.

Mandag morgen dansk tid blev der sat en stopper for Holger Rune i Australian Open, da han tabet til russiske Andrey Rublev, der ligger nummer seks i verden.

Det var en ren gyserkamp, hvor alle fem sæt måtte i brug, men til sidst måtte Rune se sig slået med cifrene 3-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-7.

Rune havde mulighed for at komme godt fra start, da han allerede ved stillingen 2-2 i første sæt fik muligheden for at breake, men denne mulighed udnyttede han ikke.

Flere gange i løbet af kampen fik man dog et indtryk af, at Rune enten døjede med sygdom eller fortsat var ramt af efter det fald, han havde, da han spillede mod Ugo Humbert i tredje runde.

I fjerde sæt var det tæt på, at kampen blev lukket, men Rune endte med at slide sig frem til en sejr på 6-4 i sættet, efter at have sikret sig et afgørende break.

I det afgørende sæt missede Rune også flere chancer for at bringe sig i front, da han i Rublevs første serveparti missede hele tre breakbolde, som kunne have bragt ham i front.

Herefter formåede han at bringe sig i front med 5-2, men Rublev formåede at kæmpe sig tilbage. Til sidst vandt han en meget nervepirrende tiebreak med en netbold, der faldt ned på Runes banehalvdel.