Stjerne nægter at spille ved stor turnering

Af: Nicolai Busekist

|

10/03/2022 17:12

Mest læste i dag

Stjernen har trukket sig fra turneringen på grund af turneringens vaccineregler. 

Novak Djokovic har meddelt, at han ikke vil spille ved Indian Wells Masters eller Miami Open på grund af sin status som uvaccineret.

Den 20-dobbelte Grand Slam-vinder blev deporteret fra Australien forud for Australian Open i januar og insisterede på, at han ville være parat til at gå glip af flere store turneringer på grund af sin holdning. Og det gør han alvor af nu. 

Djokovic blev ellers navngivet på spillerlisten til Indian Wells-turneringen i år, men den 34-årige har nu bekræftet, at han ikke vil være i stand til at spille, da USA’s vaccineregler forhindrer ham i at komme ind i landet. 

Stjernen vidste ifølge Sportsmole allerede, at han ikke kunne deltage ved turneringerne:

"Mens jeg automatisk blev noteret i lodtrækningerne til begge turneringer, vidste jeg, at det ville være usandsynligt, at jeg ville være i stand til at rejse. Det er blevet bekræftet, at reglerne ikke vil ændre sig, så jeg vil ikke være i stand til at spille i USA. Held og lykke til dem, der spiller i disse fantastiske turneringer," skrev Novak Djokovic på Twitter.

Djokovic spillede sig senest til kvartfinalen i Dubai Tennis Championship i sidste måned. Der er dog håb forude for, at han kan forsvare sin French Open-titel.