Stjerne vil spille double med Holger Rune

15/02/2023 11:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

Mest læste i dag

Hvis Holger Rune har lyst, er stjernen klar til at spille double med ham. Og det kan endda ende med at blive en realitet senere i år.

Det er ikke meget, danske Holger Rune har valgt at gøre sig i double det seneste års tid, men det kan der måske ende med at blive lavet om på.

I hvert fald lyder det nu, at der meget vel kan være en invitation om netop dette på vej til den blot 19-årige dansker.

Og det er ikke hvem som helst, der gør sig tanker om at sende en sådan invitation i retning af den unge dansker. Tværtimod er det en af sportens helt store navne, der overvejer det.

Det er nemlig ingen ringere end Nick Kyrgios, der har et ønske om at spille doublekampe med Holger Rune. Og hvis det står til ham, så kan det sagtens blive i år.

Det fortæller han i et nyt interview med B.T.

"Når end, Holger har lyst, så er jeg klar. Måske endda senere i år i en mindre turnering. Jeg er sikker på, at vi ville elske at spille sammen. Vi kunne være et ret fedt doublepar. Så lad os se. Måske spørger jeg ham," siger han til avisen.

Inden længe skal de to tennisstjerner dog spille mod hinanden, hvilket de skal i en opvisningskamp i Royal Arena i København, som bliver spillet den 24. maj i forbindelse med Energi Danmark Champions Battle.