Stjernespiller trækker sig fra stor turnering

Af: Nicolai Busekist

|

07/03/2022 21:41

Mest læste i dag

Stjernen har meddelt, at han ikke vil deltage i turneringen, da han fokuserer på vigtigere ting.

Den tidligere nummer tre på verdensranglisten, Dominic Thiem, deltager ikke i Indian Wells, har han meldt ud. Den 28-årige trak sig også sig fra sæsonens første Grand Slam, Australian Open, på grund af en langvarig håndledsskade.

Det er dog ikke en skade, der holder ham tilbage denne gang, men derimod underlaget på banen i turneringen: 

"Jeg har haft rigtig gode træningsuger. Mit håndled er helt fint, og min hånd bliver bedre og bedre. Men alligevel har jeg besluttet mig for at trække mig ud af Indian Wells for at starte på grusbanen. Det er det underlag jeg føler mig mest tryg ved. Så det er et perfekt at starte der," sagde Dominic Thiem ifølge NDTV

Dominic Thiem har ikke konkurreret siden juni, da han pådrog sig en slem og en langvarig skade i højre håndled under kampen mod Adrian Mannarino ved Mallorca-mesterskaberne. 

Den tidligere vinder af US Open har tidligere været plaget af skader, hvor han har været nødsaget til at trække sig fra turneringer. Han har nemlig tidligere meldt afbud til turneringen i Sydney og ATP Cuppen. 

Men nu er verdens nummer 50 klar til spille tennis igen, og det bliver på hans foretrukne underlag, at han skal forsøge at finde topformen igen.