Stort brag i vente for Holger Rune

Af: Nicolai Busekist

|

05/08/2023 16:27

Mest læste i dag

Holger Rune kan ende med at løbe ind i ingen ringere end Carlos Alcaraz, hvis han spiller sig frem til kvartfinalen i Canadian Open i Toronto.

Fredag aften blev der trukket lod til Canadian Open, som bliver spillet i næste uge.

Her skal den danske tennisstjerne Holger Rune deltage, men han kan få svært ved at gå hele vejen. Fredagens lodtrækning viser nemlig, at han kan ende med at løbe ind i den spanske verdensetter, Carlos Alcaraz, i Toronto.

Da den unge dansker er med som femteseedet, skal han ikke i aktion i første runde af turneringen. Den sidder han derimod over.

I anden runde skal han spille mod finske Emil Ruusuvuori eller en endnu unavngiven kvalifikationsspiller.

I tredje runde står han til at skulle møde amerikanske Tommy Paul, der er seedet som nummer 12 til turneringen i Canada.

Formår Rune at vinde disse to kampe, har han sikret sig en plads i kvartfinalen. Hvis seedningen holder frem til da, så skal han spille mod Carlos Alcaraz.

De to unge tennisstjerne spillede for nylig mod hinanden ved Wimbledon. Her endte det med en sejr til den 20-årige spanier, der vandt tre sæt.

Turneringen i Canada bliver spillet på hardcourt og bliver af de fleste betragtet som opvarmning til Grand Slam-turneringen US Open. Denne turnering vil blive spillet fra den 28. august i New York.

På det seneste har Rune været begrænset af en rygskade, men ifølge Ritzau har hans mor og manager, Aneke Rune, tidligere på ugen meldt ham 'fit for fight'.