Stort chok: Nu har tennisstjernen ombestemt sig

Af: Nicolai Busekist

|

03/02/2022 13:37

Mest læste i dag

Efter et stykke tid på sidelinjen, har han efter sigende besluttet sig for, at han vil vaccineres.

Novak Djokovic skulle angiveligt være klar til at få coronavaccinen. Det sker efter, at han ikke måtte deltage ved Australian Open, og det efterfølgende efterspil, det har fået. 

Uden stikket havnede verdensetteren nemlig i den australske detention i stedet for banen, hvor hans rival Rafal Nadal tog titlen og bragte sig foran Djokovic med 21 Grand Slam-titler.

Ifølge The New Daily skulle det angiveligt være det, der muligvis har spillet ind i Djokovics beslutning om alligevel at blive vaccineret.

Forfatteren til hans kommende biografi, Daniel Muksch, fortæller, at Novak Djokovic nu skulle være klar til at få stikket, selvom han er stor modstander af den:

"Ud fra det, jeg har hørt fra dem omkring ham, tror jeg, at han bliver vaccineret," sagde Daniel Muksch, inden han fortsatte: 

"Måske bidrog finalen i Melbourne også til det. Rafael Nadals 21. Grand Slam-sejr driver ham. Ingen tvivl."

Siden sit stunt ved Australian Open har tennisstjernen skulle forholde sig til en masse ting. Den australske regering truer med en retssag vedrørende dokumentfalsk, der vil kunne sende ham i fængsel i op mod 10 år.

Men for nu er den serbiske nationalhelt tilbage i trygge rammer, hvor der ingen sure miner er. De forsikrer endda, at der er intet ulovligt ved Djokovics positive tests, som Australian ellers påstår.