Tennisstjerne afslører: Vil hjælpe Holger Rune

Af: Nicolai Busekist

|

29/01/2023 11:56

Mest læste i dag

Den kendte stjerne, som stort set altid har delt vandene i tennisverdenen, har gjort det klart, at han ønsker at agere træner eller mentor for danske Holger Rune.

Det er ikke til at komme udenom, at Holger Rune er en ung mand, som ikke alle tennisfans er vilde med. Det samme gør sig gældende for Nick Kyrgios, der også deler vandene rundt om i verden.

Det gør sig gældende, da de begge har et stort temperament, som de ikke er bange for at vise frem på banen, hvis deres spil ikke er på det niveau, de ønsker, at det skal være på.

Da de to spillere på dette punkt minder en del om hinanden, har Nick Kyrgios flere gange taget danske Holger Rune i forsvar, når han er blevet udskammet af medier eller fans, fordi han har et stort temperament.

Ganske vist kan man diskutere, om det vil være en god idé, at Holger Rune ser op til en spiller som Nick Kyrgios, men det ændrer dog ikke på, at han rigtig gerne vil hjælpe det danske talent.

Det har den australske stjerne, der er otte år ældre end Holger Rune, for nylig gjort klart.

Det sker i en story, han har delt på det sociale medie Instagram, hvor en fan har spurgt ham, om han på et tidspunkt kunne have lyst til at have enten træner eller mentor for en anden spiller.

"Ja, det ville jeg elske. Den person som jeg ville hjælpe, er Holger Rune," lød svaret fra Kyrgios.