Tennisstjerne er Porsche-ambassadør: Alligevel kører hun i en noget anden bil

Af: Nicolai Busekist

|

23/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Den 19-årige Emma Raducanu blev tidligere i år offentliggjort som ambassadør for Porsche. Alligevel kører hun i en helt anden bil.

Den britiske tennisstjerne sætter sig derfor ikke ind bag rattet i en milliondyr Porsche, når hun kører til træning. Derimod sætter hun sig ind bag rattet i en fem år gammel Dacia Sandero. Det skriver The Sun.

Den unge US Open-mester fik taget billeder foran en rasende dyr Porsche 911 GT3, da hun indledte sit partnerskab med det luksuriøse bilmærke i marts.

Hertil fik hun også muligheden for at køre sig en tur i den potente superbil.

"Min favoritbil er helt sikkert 911'eren. Gennem generationer har den været så unik og smuk på alle måder. Jeg føler, at det er en af ​​de mest ikoniske biler, der er derude," sagde hun tidligere på året.

"Da jeg var yngre, husker jeg, at Porsche Grand Prix altid var en stor turnering og en meget anderledes og unik turnering, fordi vinderen ville få en Porsche. Det var altid meget specielt."

Til trods for, at hun sandsynligvis kunne få sig en Porsche 911 med lidt rabat, da hun er ambassadør for brandet, ser det ikke ud til, at hun har problemer med at køre i sin Dacia til dagligt.

Raducanu blev nemlig set flere gange i sin Dacia, da hun kom kørende i den til All England Club, hvor hun arbejdede på at blive klar til Wimbledon i næste uge.