Tennisstjerne får endnu en stor bøde

Af: Nicolai Busekist

|

01/04/2022 10:52

Mest læste i dag

Tennisstjernen får endnu engang en stor bøde for sin opførsel over for dommeren. 

Nick Kyrgios er blevet idømt bøder på i alt 235.000 kroner af ATP for sin opførsel under kampen i fjerde runde mod Jannik Sinner ved Miami Open.

Australieren, som fik adgang til turneringen takket være et wild card, er blevet ramt  af bøder for fire separate overtrædelser. 134.000 kroner for verbalt misbrug, 33.000 kroner for at være for højtråbende og 67.000 kroner for to tilfælde af usportslig opførsel.

Der er dog ifølge Tennis.com intet, der tyder på, at nogen præmiepenge eller optjente rangeringspoint vil blive taget fra ham som følge af hans forseelser.

Mens Kyrgios ikke længere er med i single-turneringen, er han stadig med i double-turneringen ved Miami Open. Her står han i en semifinale sammen med makkeren Thanasi Kokkinakis.

De to er garanteret at dele ikke mindre end 800.000 kroner i præmiepenge, og det kan hæves til mere end det dobbelte med en sejr over Hubert Hurkacz og John Isner i semifinalen.

De tjener 2.8 millioner kroner til deling, hvis de går hele vejen, og vinder finalen ved Miami Open. 

Den 26-årige fik for nylig også en bøde på 150.000 kroner for sine udbrud ved Indian Wells-turneringen, hvor han blandt andet også var ved at ramme en bolddreng med sin ketsjer.