Tennisstjerne har problemer

Af: Nicolai Busekist

|

28/03/2022 21:35

Mest læste i dag

Tennisstjernen indrømmer, at der er et stort problem med den måde, som han træner på.

Tennisstjernen Andy Murray siger, at han har et problem med at træne på den rigtige og optimale måde. Han forbereder sig nu på, at skrotte grussæsonen, for at sætter alt ind på græssæsonen.

Murray led et nederlag til verdens nummer to, Daniil Medvedev, i anden runde ved Miami Open. Hans præstation var ikke imponerende, og derfor ønsker han nu at få lidt tid til at forberede sig på græssæsonen.

Murray vil sandsynligvis vende tilbage ved Queen's Club-turneringen, før han forsøger at genvinde Wimbledon, som han gjorde tilbage i 2016, da han var på toppen af sin karriere.

Ifølge Mirror ved han dog godt, at hans niveau ikke helt er der, hvor det skal være: 

"Mit tennisniveau er åbenlyst ikke lige nu, hvor det skal være for at vinde sådan nogle kampe. I dag var der nogle gode tegn på banen, men de to vigtigste ting er serve og returen. Jeg klarede ingen af ​​dem særlig godt," sagde Murray.

"Det en af ​​grundene til, at jeg tager en lang periode med træning for at prøve at ændre nogle af de ting og få mit spil til et sted, hvor det er mere konkurrencedygtigt mod topspillerne igen."

Andy Murray forventer, at han står stærkere ved Wimbledon, der starter den 27. juni.