Tennisstjerne har været under kniven

Af: Nicolai Busekist

|

31/03/2022 10:01

Mest læste i dag

Tennisstjernen trak sig fra Miami Open, da han pådrog sig en skade. Den skade er han nu blevet opereret for.

Matteo Berrettini har gennemgået en mindre operation i sin højre hånd, efter han trak sig fra Miami Open.

Berrettini trak sig ud af Masters-turneringen forud for sin kamp mod argentinske Juan Manuel Cerundolo, hvor den 25-årige afslørede, at det skyldtes en højrehåndsskade. 

Ifølge Eurosport har han siden snakket med læger, der altså anbefalede en mindre operation. Den operation er nu overstået, og Matteo Berrettini siger, at den gik som planlagt:

"Efter flere scanninger og vurderinger besluttede vi, at en mindre operation var den bedste løsning for at sikre en fuld og hurtig tilbagevenden til tennis. Tidligere i dag blev jeg opereret, og jeg er glad for at kunne fortælle, at det gik rigtig godt. Min læge og team diskuterer allerede planer for, hvornår jeg skal tilbage på banen," skriver han på Instagram. 

Italieneren, der lige nu er nummer 6 på ranglisten, afslørede ikke, hvornår han planlægger at vende tilbage til ATP-touren.

Berrettini spillede sidst ved BNP Paribas Open i Indian Wells, hvor han tabte i fjerde runde mod Miomir Kecmanovic.

Berrettini, der nåede Australian Open-semifinalerne, før han tabte til den senere  vinder af turneringen Rafael Nadal i fire sæt, har en rekord ni sejre og seks nederlag i denne sæson.