Tennisstjerne på vej mod muligt karrierestop

Af: Nicolai Busekist

|

07/04/2022 17:57

Mest læste i dag

Tennisstjernen har for nylig stoppet samarbejdet med sin træner gennem 10 år. Det har fået folk til at spekulere i om et karrierestop er på vej.

Serena Williams' fantastiske karriere lakker muligvis mod enden, efter hun har stoppet samarbejdet med sin mangeårige træner Patrick Mouratoglou, der nu i stedet arbejder med tenniskollegaen Simona Halep.

40-årige Williams gik glip af Australian Open i begyndelsen af ​​året på grund af en baglårsskade, der har gjort, at hun ikke har spillet en kamp siden juni sidste år.

Og ifølge Daily Mail har hendes træner gennem 10 år nu fået lov til at træne Simona Halep, da han har fortalt, at han savner tennis: 

"I de sidste otte måneder har jeg indset, hvor meget jeg har savnet at træne. Det er mit livs passion, og jeg føler stadig, at jeg har så meget at give," skriver Serena Williams' nu tidligere træner på Twitter.

Flere fans har tolket Patricks opslag på Twitter, som om, at Serena Williams har planer om at stoppe karrieren.

"Bekræftede du lige, at Serena Williams har trukket sig tilbage fra tennis?" skriver en fan, mens en anden skriver: "Jeg opfatter dette som Serenas officielle karrierestop."

Verdens nummer et, Ash Barty, annoncerede sit eget chokerende karrierestop fra tennis i sidste måned. Og nu tyder det på, at den amerikanske stjerne er på vej til at gøre det samme.