Tennisstjerne ramt af vejrtrækningsproblemer

Af: Nicolai Busekist

|

23/03/2022 17:13

Mest læste i dag

Efter en kamp i den amerikanske turnering Indian Wells afslørede stjernen, at han døjede med vejrtrækningsproblemer. 

Rafael Nadal fik vejrtrækningsproblemer under sin Indian Wells-finale søndag, da han blev slået af amerikanske Taylor Fritz.

Nadal har ellers været i formidabel form i år og vandt Australian Open, efter han overraskede Daniil Medvedev ved at slå tilbage i to sæt for at blive den mest succesrige herrespiller i tennishistorien. 

Hans triumf betød, at Nadal rykkede foran Djokovic og Roger Federer på toppen af Grand Slam-ranglisten med 21 Grand Slam-sejre bag sig.

Den 35-årige smagte også succes ved Melbourne Summer Set i starten af ​​året og Mexican Open i sidste måned, og var også favorit til at vinde i Californien. Men Fritz tog første sæt 6-3, inden han lukkede kampen i et tiebreak i andet sæt.

Efter kampen afslørede han ifølge Express sit problem, som han døjede med under kampen: 

"Når jeg trækker vejret, når jeg bevæger mig, er det som en nål stikker hele tiden indeni. Jeg bliver lidt svimmel, fordi det er smertefuldt. Det er en slags smerte, der begrænser mig meget. Det handler ikke kun om smerte. Jeg har det ikke særlig godt, fordi det påvirker min vejrtrækning," sagde Rafael Nadal efter kampen. 

Hvis vejrtrækningsproblemerne fortsætter, kan det i værste fald betyde, at Nadal ikke kan deltage ved årets French Open.