Tennisstjerne taler ud: Overvejede det længe

Af: Nicolai Busekist

|

28/01/2022 20:04

Mest læste i dag

Tennisstjernen fortæller nu, at han sidste år længe overvejede at stoppe karrieren. Det var under hans 6 måneders skadespause, at tanken strejfede ham.

Rafael Nadal løfter nu sløret for de overvejelser han gjorde sig sidste år omkring et karrierestop. Udtalelsen kommer i kølvandet af, at han har spillet sig videre til finalen i Australian Open.

Han overvejede nemlig kraftigt at sige stop sidste år, da han var ude i 6 måneder med en fodskade, der har plaget ham siden barndommen. 

Det var ifølge ham en hård periode at komme igennem, da han hverken kunne træne eller spille turneringer. Han så det ene trofæ efter det andet blive delt ud til en anden. 

Der var ifølge ham intet lys for enden af tunnelen. Derfor overvejede han et exit fra tennis. Det var kun på grund af mange motiverende og støttende samtaler med trænere og familiemedlemmer, at han kom igennem: 

"Jeg arbejder stadig og modtager stadig masser af støtte fra mit team og fra min familie også, uden tvivl," sagde Rafael Nadal ifølge The Guardian, inden han fortsatte:

"En masse samtaler med teamet, med familien om, hvad der kunne ske, eller hvad der ville ske, hvis tingene fortsætter sådan, og jeg tænkte, at der måske var en risiko for at sige farvel. Men de bakkede mig op, og jeg fortsatte det hårde arbejde."

Nu står Rafael Nadal endelig i en finalen igen. Han spiller om titlen på søndag kl. 9:30.