Tennisstjerne undskylder efter faretruende episode

Af: Nicolai Busekist

|

19/03/2022 11:23

Mest læste i dag

Tennisens badboy er igen i søgelyset efter en uheldig episode. En voldsom episode han nu undskylder dybt for. 

Nick Kyrgios har udsendt en undskyldning på de sociale medier, efter han næsten ramte en bolddreng med sin ketcher, efter at have tabt imod Rafael Nadal i kvartfinalen Indian Wells-turneringen. 

Kyrgios havde ikke tabt et sæt på vejen mod kvartfinalen, men tabte med 6-7, 7-5, 4-6 til den spanske tennisstjerne.

I løbet af kampen udløste han sin vrede på sin ketsjer, og måtte bruge sin ketsjer nummer to resten af kampen. Det så også ud til, at vreden og frustrationer var drevet af. 

Men efter at have givet dommeren hånden ​​smadrede Kyrgios sin anden ketsjer mod jorden. Men i stedet for at blive liggende, sprang den op mod en bolddreng, der måtte undvige for at undgå at blive ramt. 

Ifølge Express lagde Nick Kyrgios heller ikke skjul på i de efterfølgende interviews, at det ikke var hans intention at årøve at ramme bolddrengen med hans ketsjer. 

Det samme gør han klart over for sine fans på Instagram: 

"Hey venner. Jeg vil bare undskylde over for bolddrengen i slutningen af ​​kampen! Det var fuldstændigt et uheld, og jeg var frustreret i slutningen af ​​kampen. Min ketsjer tog et vanvittigt opspring, og det var aldrig min hensigt. Hvis nogen ved, hvem bolddrengen er, så send mig en besked, så sender jeg en ketsjer til ham. Jeg er glad for, at han er ok," skriver Kyrgios på Instagram. 

Nick Kyrgios er efterfølgende kommet i kontakt med bolddrengen, og har sendt hans ketsjer af sted til ham.