Tidligere tennisstjerne står til flere år i fængsel

Af: Nicolai Busekist

|

22/03/2022 17:41

Mest læste i dag

Den tidligere tennisstjerne er blevet slæbt i retten, fordi han blandt andet ikke vil aflevere sine trofæer. 

Den seksdobbelte Grand Slam-vinder Boris Becker erklærede sig konkurs tilbage i 2017, men er nu blevet stillet for retten i Southwark Crown Court.

Dette kommer efter, at han er blevet anklaget for ikke at have overholdt sine forpligtelser til at afsløre vitale oplysninger samt manglende levering af sine trofæer i et forsøg på at rejse kapital til at afvikle på hans gæld på omtrent 439 millioner kroner.

Blandt de mest nævneværdig trofæer er der Wimbledon-titlen i 1985 samt Australian Open-trofæerne i 1991 og 1996. Ifølge Tennishead skulle trofæerne være mere end 15 millioner kroner værd. 

Han er også blevet anklaget for at have overført flere hundred tusinder af pund ved at overføre til en konti tilhørende hans tidligere kone Barbara Becker.

Tysklands største mandlige tennisspiller nogensinde står over for en tre uger lang retssag. 

Han er blandt andet blevet tiltalt for at skjule ejendomme for kurator, fem anklager om at have undladt at afsløre detaljer om sit beboelse og to tilfælde af at nægte kurator adgang til ejendomme, som kuratoren ellers har krævet. 

Findes den tidligere tyske tennisstjerne skyldig i de i alt 24 tiltaler imod ham, kan det i værste tilfælde ende med syv års fængsel.