Verdensstjerne smidt ud af tennisturnering

Af: Nicolai Busekist

|

23/02/2022 18:34

Mest læste i dag

Tennisstjernen er blevet smidt ud af ATP 500-turneringen i Acapulco for usportslig opførsel. 

Tyske Alexander Zverev er blevet smidt ud af ATP-turneringen i Mexico, efter at have slået ud efter dommeren med sin ketsjer.

Tyskeren blev rasende i doubleturneringen, hvor han tabte sammen med sin makker Marcelo Melo med cifrene 6-2 og 6-4. Det gik ud over dommerens stol, men han var også utrolig tæt på at ramme dommeren med sin ketsjer.

Det er ifølge Canoe blev for meget for ATP, der har smidt verdens nummer tre ud af turneringen: 

"På grund af usportslig opførsel ved afslutningen af ​​sin doublekamp, er Alexander Zverev blevet smidt ud af turneringen i Acapulco," skriver ATP i en meddelelse. 

Alexander Zverev ærgrer sig også over, at han gjorde, hvad han gjorde. Han har allerede fortrudt sine handlinger i forbindelse med kampen: 

"Det er svært at sætte ord på, hvor meget jeg fortryder min opførsel under og efter doublekampen. Jeg har privat undskyldt over for dommeren, fordi mit udbrud mod ham var forkert og uacceptabelt, og jeg er kun skuffet over mig selv for at lade det ske," sagde han.

Han undskylder yderligere over for sporten, at det skete:

"Det burde bare ikke være sket, og der er ingen undskyldning. Jeg vil også gerne undskylde over for mine fans, turneringen og den sport, jeg elsker."