Wimbledon med godt nyt til Djokovic

Af: Nicolai Busekist

|

27/04/2022 12:49

Mest læste i dag

Novak Djokovic har fået en god nyhed fra Wimbledon, da arrangøren har slået fast, at der ikke vil blive stillet krav om coronavaccination.

Novak Djokovic skulle oprindeligt have deltaget ved dette års Australian Open. Sådan endte det dog ikke, da han fik annulleret sit visum af de australske myndigheder.

Årsagen til, at Australian Open måtte klare sig uden en af verdens største tennisstjerner var, at han ikke var eller er vaccineret mod coronavirus.

Derfor har der også været tvivl om, hvorvidt han ville få mulighed for at deltage ved dette års Wimbledon. Nu kan den serbiske tennisspiller dog ånde lettet op, da han ikke vil blive udelukket.

Ifølge Sky Sports blev det tirsdag slået fast af arrangøren bag Wimbledon på et pressemøde tirsdag, at der ikke vil blive stillet et krav om, at deltagerne er vaccineret mod coronavirus.

Sådan lød det fra Sally Bolton, der er administrerende direktør i All England Lawn Tennis Club, der arrangerer Wimbledon. Hun slog nemlig fast, at han man vil følge myndighedernes retningslinjer, der ikke stiller krav om vaccination.

"Indrejsereglerne i Storbritannien inkluderer ikke påbudt vaccination, så selv om det selvfølgelig tilskyndes, vil det ikke være en betingelse for at kunne deltage i turneringen i år," lød det fra Sally Bolton ifølge Sky Sports.

Djokovic har tidligere gjort det klart, at han er villig til at droppe turneringer, hvis der er krav om vaccination. Heldigvis for serberen betyder det dog ikke, at han må droppe Wimbledon.