Det gik ikke, som det skulle for Stefanos Tsitsipas, der er ude af US Open efter første runde.

I løbet af hele sin karriere har Tsitsipas haft det svært i US Open. Det er en tendens, som den græske stjerne fortsætter, da han igen er blevet sendt tidligt ud af turneringen.

LÆS OGSÅ: Dansk cykelstjerne udgår af Vuelta a Espana

Det sker, til trods for, at han havde en overkommelig modstander, hvis man kigger på papiret. I første runde mødte han nemlig Daniel Galan, der ligger nr. 94 på verdensranglisten.

Galan, der endda måtte igennem kvalifikationen, før han kunne tage del i hovedturneringen, vandt de første 11 partier. Dermed sikrede han sig de første to sæt på overbevisende vis med cifrene 6-0, 6-1.

Det lykkedes for græske Tsitsipas at slå tilbage i det tredje sæt, som han vandt 6-3. Det var dog ikke nok, for i fjerde sæt formåede Galan at hive sejren hjem med cifrene 7-5.

“Jeg bevarede bare roen. Jeg tabte tredje sæt, men følte, at jeg gjorde det bedre og bedre,” sagde han efter sin sejr ifølge Ritzau.

LÆS OGSÅ: Paul Pogba anklager storebror og bande for afpresning

Det er ikke første gang, at det er gået skidt for den græske stjerne i US Open. Han er nemlig aldrig kommet længere end tredje runde ved grand slam-turneringen i New York.