Den tidligere NBA-spiller blev dræbt i sit eget hjem i Florida. Han blev kun 31 år.

Den tidligere NBA-spiller Adreian Payne er blevet dræbt i en alder af 31 år. Det bekræfter Orange County Sheriff’s Office ifølge ABC News.

LÆS OGSÅ: Avis: Dette kan holde Braithwaite i Barcelona

Mediet oplyser, at han tidligt mandag morgen blev skudt i sit hjem i Orlando i Florida. TIl trods for, at han hurtigt blev kørt på hospitalet, stod hans liv ikke til at redde, og han blev kort efter ankomsten til hospitalet erklæret død.

Efterfølgende har politiet hurtigt kunne anholde en 29-årig mand, som de mistænker for at stå bag de skud, der endte med at koste den 31-årige tidligere basketballspiller livet.

Politiet har oplyst, at den 29-årige mand blev på gerningsstedet, efter de dræbende skud blev affyret. Han er derfor blevet sigtet for drab, men politiet er endnu ikke bekendt med mandens motiv.

Adreian Payne startede sin basketballkarriere på Michigan State University, hvorefter han i 2014 blev draftet til at spille for Atlanta Hawks i NBA.

I løbet af sin karriere nåede han også at spille for Minnesota Timberwolves og Orlando Magic, hvorefter han skiftede til Europa, da han i 2018 skrev kontrakt med et græsk hold. Han har også spillet i Tyrkiet og Italien.

LÆS OGSÅ: Tyson melder ud: Sådan vinder Canelo mod Bivol

Han stoppede dog med at spille for italienske Juventus i februar i år, hvorefter han vendte hjem til USA.