Tom Brady har truffet en stor beslutning, der næppe kommer til at vække glæde hos fans af Tampa Bay Buccaneers.

I de seneste uger har der været meldinger om, at Tom Brady og hans kone, modellen Gisele Bündchen, skulle være tæt på at blive skilt.

LÆS OGSÅ: NFL-stjerne afviser vild milliardkontrakt

Det ønsker den legendariske NFL-quarterback dog at undgå. Og det skulle angiveligt have fået ham til at træffe en stor beslutning.

Ifølge New York Post, der har talt med kilder tæt på Tom Brady, er ‘enden nær’ for hans karriere. Han har nemlig planer om at trække sig tilbage.

I et forsøg på at redde sit ægteskab med Gisele Bündchen, der siges at være rasende over, at Tom Brady valgte at droppe sin pension, skulle han nu være klar til at trække sig tilbage.

Tom Brady havde egentlig meldt ud, at han ville gå på pension. Da Tampa Bay Buccaneers tilbød ham en årsløn på 220 millioner kroner, var han dog alligevel ikke en helt færdig mand i NFL.

Det skabte stor vrede hos Gisele Bündchen, der valgte at flytte ud af parrets hjem i Tampa. Det førte også til, at Brady forlod Buccaneers’ træningslejr i næsten to uger.

LÆS OGSÅ: Lewis Hamilton har stor frygt for denne sæson

Ifølge New York Post skulle han have tilbragt 11 dage med sin kone og børn, men det har ikke været nok. Derfor skulle han nu have indstillet sig på, at dette bliver hans sidste sæson i NFL.