Toto Wolff havde ikke mange pæne ord at sige om Netflix, der står bag den succesfulde dokumentarserie ‘Drive to Survive’.

Det er en serie, der har delt vandene. Men det kan ikke fornægtes, at det også er en serie, der har været med til at forøge kendskabet til Formel 1, og skabe en større popularitet omkring det.

LÆS OGSÅ: Tyson Furys fætter dræbt

Til trods for dette, er det dog ikke alle, der har et positivt syn på den. En af dem, der ikke havde særlig mange pæne ord at sige om serien, er Mercedes-boss Toto Wolff.

Faktisk er han gået så vidt, at han har sammenlignet ‘Drive to Survive’ med realityserien om Kardashian-filmen ‘Keeping Up With The Kardashians’.

“Der er tale om atleter, som kæmper i hurtige højpræstasions-maskiner. Det handler om liv og død, og oven i dette har vi så fået ‘Keeping Up With The Kardashians’ ind,” lyder det fra Toto Wolff til Financial Times.

På trods af, at Toto Wolff mener, at der er meget drama forbundet med serien, kan han dog ikke udelukke, at den også har gjort noget godt for sporten.

LÆS OGSÅ: Conte og Tuchel straffet efter sammenstød

“Vi formåede aldrig at engagere publikum i USA, men så kom både corona og Netflix, folk ‘bingede’, og pludselig havde vi et massivt momentum i USA,” lyder det også fra ham.