Yuki Tsunoda har fået at vide, hvad han skal gøre, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at kunne beholde sit sæde hos AlphaTauri i næste sæson.

Den japanske racerkører er en Red Bull-juniorkører, der i øjeblikket er i gang med at køre sin anden sæson for søsterholdet AlphaTauri.

LÆS OGSÅ: Ten Hag slår fast: Han skal ingen steder

Men det har ikke hele tiden gået som det skulle, og især i denne sæson har AlphaTauri kæmpet med at levere en konkurrencedygtig bil til Tsunoda og holdkammeraten Pierre Gasly.

Tsunodas nuværende kontrakt udløber i slutningen af ​​sæsonen, og der er spekulationer om, hvorvidt han har gjort nok for at sikre et tredje år.

AlphaTauri-boss Franz Tost har gjort det klart, at det er helt op til Tsunoda selv at sørge for, at han får en plads i Formel 1 i 2023.

“Hvis han fortsætter som han gjorde i løbet af sæsonen, bortset fra at køre galt, tror jeg, at ​​han har en god chance for at blive hos os,” lød det fra Tost ifølge Mirror.

“Det afhænger af ham. Hvis han præsterer godt, vil han blive, hvis han ikke præsterer godt, er han ude. Ganske let.”

LÆS OGSÅ: Derfor vil Fury ikke kæmpe mod Jake Paul

“Du kan se, at hans indlæringskurve virkelig går op. Han gør et godt stykke arbejde, men han skal få sig selv under kontrol i visse situationer, være mere disciplineret, og så vil vi se i anden halvdel af sæsonen.”