Conor McGregor accepterer udfordring fra UFC-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

08/05/2022 14:41

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor forventes at være klar til at gå i buret igen i dette år. Nu lyder det, at det potentielt kan blive i en kamp mod Michael Chandler.

Michael Chandler, der er tredobbelt Bellator-levægtsmester, var hurtig til at sende en udfordring i retning af The Notorious, da han havde besejret Tony Ferguson tidligt søndag morgen dansk tid.

Og det tog heller ikke lang tid før McGregor svarede. Han havde tilsyneladende fulgt kampen, og kunne derfor svare lynhurtigt på Twitter. Det skriver The Sun.

Her lagde han ikke skjul på, at han er åben for at tage en kamp imod Michael Chandler. Det kræver dog, at han først får færdiggjort sin genoptræning, så han faktisk er klar til at indtage buret.

"Jeg ville give gode bank til denne fyr. Ingen tvivl om det. Et fyrværkeri. Jeg kan også lide 170-klassen. Vippede ham," lød det fra den irske stjerne på det sociale medie.

"Jeg er helt sikkert klar til at tage en kamp mod denne fyr på et tidspunkt i min karriere. Jeg ser det ske efter i aften."

Det vides endnu ikke, hvornår McGregor vender tilbage til buret. Han har i lang tid været skadet, men arbejder på sin genoptræning. Der er derfor en klar forventning om, at han vender tilbage i løbet af i år.