Conor McGregor anholdt

Af: Nicolai Busekist

|

24/03/2022 15:36

UFC

Mest læste i dag

UFC-stjernen Conor McGregor er blevet anholdt i sit hjemland.

UFC-stjernen Conor McGregor skal endnu en gang for retten, efter at være blevet anholdt for farlig kørsel i Dublin.

Den 33-årige blev tilbageholdt i det vestlige Dublin onsdag aften, mens han kørte i sin milliondyre Bentley Continental GT.

McGregor, der har en række færdselsdomme allerede, tiltrak sig politiets opmærksomhed og blev stoppet kort tid efter. 

Han blev efterfølgende anholdt for færdselsforseelser. Ifølge The Irish Independent blev hans luksusbil også beslaglagt efter hans anholdelse, men den er siden blevet returneret til ham.

Conor McGregor, verdens højest indtjenende sportsstjerne i 2021, blev derefter bragt til den lokale politistation, hvor han siden er blevet sigtet for forseelsen og løsladt mod kaution.

Han er blevet sigtet for farlig kørsel og skal møde i Blanchardstown District Court i næste måned. Han har tidligere stået ret ved samme domstol tilbage i 2017, da han blev idømt en bøde på 3.000 kroner for fartoverskridelse.

Ved domfældelse medfører sigtelsen for farlig kørsel en maksimal straf på en bøde på op til 37.000 kroner eller seks måneders fængsel.

En talsperson for Conor McGregor har siden udtalt sig om episoden: 

"Mr. McGregor var på vej til fitnesscenteret, da han blev stoppet af politiet for påståede færdselsovertrædelser. Han bestod de stof- og alkoholprøver, der blev taget på stationen," siger McGregors talsperson.