Conor McGregor antyder snarligt comeback

11/08/2022 08:51

|

Nicolai Busekist

UFC
Foto: Ethan Miller/Getty Images

Mest læste i dag

Conor McGregor er ikke færdig med at kæmpe i UFC-regi. Det har den irske stjerne gjort klart i et nyligt opslag på de sociale medier.

Den 34-årige Conor McGregor er stadig ved at gøre sig klar til at vende retur til UFC, efter at have brækket sit ben i en kamp mod Dustin Poirier sidste år.

Til trods for, at han løbened har delt billeder og videoer af sin træning, har der været rygter om, at han slet ikke vil vende tilbage til UFC.

Det er rygter, der kun har taget til på det seneste, efter nyheden om, at den irske MMA-stjerne har sikret sig en rolle i en Hollywood-film.

Nu har McGregor dog selv manet de mange rygter i jorden, da han har gjort det klart, at han er i færd med at forberede sig på det 'største comeback i hele historien'.

Den 34-årig stjerne har hårdt brug for en sejr i sin comeback-kamp, da han har tabt de seneste tre ud af fire kampe i UFC-regi.

På trods af de mange nederlag, er der dog intet, der tyder på, at han har mistet sin selvtillid. Tværtimod ser det ud til, at han fortsat er fyldt til randen med det.

Sammen med en video af sine egne højdepunkter fra UFC, har ireren skrevet følgende på Twitter: "Det vildeste og største sportscomeback i hele historien. Vil du være vidne?"