Conor McGregor antyder snarligt UFC-comeback

Af: Nicolai Busekist

|

02/08/2022 12:30

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor har ikke været i kamp i mere end et år, men nu har han antydet, at han snart er klar til at vende tilbage.

MMA-stjernen er i de sidste stadier af sin genoptræning, efter at have brækket sit ben i en kamp mod Dustin Poirier i juli sidste år.

Efter at han brækkede sit ben, var der rygter om, at han kunne have kæmpet sin sidste kamp. Der er dog intet, der tyder på, at han har planer om at stoppe.

Tværtimod har den 34-årige McGregor planer om at vende tilbage til buret. Faktisk er han for nylig begyndt at sparke med sit skadede ben, og har antydet, at det ikke vil vare længe, før han er tilbage i buret.

"Jeg er meget spændt, fordi jeg vil vende tilbage," sagde han i en stemmebesked, som han har delt på Twitter efter UFC 277.

"Sådanne gode kampe, gode kampaftener som denne, og gode kort som dette, gode pay-per-views inspirerer millioner over hele verden."

"Tusind tak for underholdningen, og vi ses snart," rundede han af.

Han har derfor ikke givet et konkret svar på, hvornår han vil være tilbage i buret. Han har dog gjort det klart, at det bliver 'snart'.