Conor McGregor stiller stort comeback-krav til UFC

Af: Nicolai Busekist

|

23/11/2021 13:37

UFC

Mest læste i dag

UFC-stjernen Conor McGregor vil kun vende tilbage til UFC efter sin skade, hvis hans første kamp er om lightweight-bæltet.

Den 33-årige Conor McGregor knuste sit venstre skinneben og lægben i sin tredje kamp mod rivalen Dustin Poirier i juli.

McGregor forventes at vende tilbage til octagonen i 2022, og UFC-præsident Dana White har bekræftet, at han vil være en 'headliner', når han er klar.

"Han er stadig en af de ti bedste fyre i verden. Jeg mener. Han er stadig en af de ti bedste i verden," sagde Dana White i en episode af podcasten 'Pardon My Take'.

"Det ville afhænge af, hvem han kæmper mod og den salgs, men ja, Conor (McGregor, red.) vender tilbage som en 'headliner'," sagde han også.

På Twitter skriver McGregor, at han ikke vil acceptere andet end muligheden for at vinde lightweight-bæltet tilbage.

Foto: Twitter

Det er et voldsomt krav at stille, eftersom 'The Notorious' har tabt de seneste tre ud af fire kampe i UFC.

Lightweight-bæltet vil være på højkant i næste måned, når nuværende indehaver Charles Oliveira skal forsvare sit bælte mod Dustin Poirier i T-Mobile Arena i Las Vegas.

McGregor gjorde det klart, at han ville have en kamp mod vinderen, efter at have svaret på en historie fra ESPN om, hvem han skal møde næste gang han træder ind i octagonen.

Mange fan var dog hurtigere til at sige, at McGregor skulle være mere realistisk, da han ikke er i en position til at kræve en kamp om bæltet.

"Det gør Dana White på ingen måde. Nul chance. Giv en fyr et titelforsøg, der er 1-3 i lightweight, og ikke har vundet en kamp i divisionen i 5 år," skriver en Twitter-bruger.

"Hvad med at vinde nogle kamp først. Stil dig om bagerst i rækken," lyder det fra en anden.

McGregor har allerede gjort det klart, at han vil have en fjerde kamp mod Poirer. Her har han insisteret på, at han vil klare deres uoverensstemmelser 'en gang for alle'.