Conor McGregor udfordret af UFC-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

16/06/2022 10:00

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor forventes at vende retur til UFC-buret i år. Og nu er han blevet udfordret af UFC-stjerne Charles Oliveira.

Den brasilianske UFC-stjerne har udfordret McGregor til en storkamp i UFC-regi. Det vil nemlig ikke blot være en kamp, der kan indbringe mange penge. Det vil også være en kamp om UFC-letvægtsbæltet.

Oliveira blev tvunget til at give afkald på sit bælte i sit måned, da han ikke kunne leve op til vægtkravet forud for sin kamp mod Justin Gaethje.

Det lyder dog, at Oliveira vil få mulighed for at genvinde sit bælte. Og han har indrømmet, at han gerne vil have en kamp mod McGregor. Her lagde han ikke skjul på, at det især er pengene, der trækker.

The Notorious har ikke været i aktion i næsten et år, efter han måtte trække sig tilbage, fordi han brækkede sit ben i den seneste kamp mod Dustin Poirier.

Forud for sit comeback, er McGregor på jagt efter en modstander, og Oliveira mener, at det er en perfekt mulighed for begge kæmpere, da de kan kæmpe om det ledige letvægtsbælte.

"Det ville være en rigtig god kamp for mig. Den ville lægge mange penge i min lomme, og det er det vigtigste," sagde han til ESPN Brazil.

"Og det ville også være rigtig godt for mit omdømme, og at have i min historie."

"Uanset om han kommer fra et nederlag eller ej, er han en fyr, der har skrevet historie, så jeg tror, ​​det ville være fantastisk, men det er ikke kun op til mig."

"Hvis det var op til mig, ville denne kamp allerede finde sted. Jeg har en datter at forsørge. Alle vil kæmpe mod Conor - det er ikke kun mig, der vil det."

"Alle ved, at det er meget lukrativt at kæmpe mod Conor. Jeg taler om penge, og Conor ved, at alle vil kæmpe mod ham."