Conor McGregor udfordret af UFC-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

26/07/2022 08:54

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor har endnu ikke udtalt sig om sit comeback til UFC, men alligevel er han blevet udfordret af et hav af kæmpere.

Til trods for, at McGregor ikke har nævnt noget om, hvornår han har planer om at vende tilbage til UFC, er han blevet udfordret af flere af sportens største navne.

Og nu har endnu en stjerne gjort det klart, at han gerne vil i buret med McGregor. Michael Chandler har nemlig udfordret den irske verdensstjerne, men potentielt kan Chandler dog ende med en kamp mod Dustin Poirier først.

I mellemtiden arbejder den 34-årige McGregor på at blive klar til at gøre comeback, hvilket forventes at blive en kamp med millioner af seere.

Irlænderen har brugt det seneste år på at restituere og genoptræne, efter at have brækket sit ben i første runde i sin tredje kamp mod 33-årige Dustin Poirier.

Chandler har derimod for nylig vist, at han er klar til kamp, da han sendte Tony Ferguson i gulvet under UFC 274 tilbage i maj.

Det har tidligere været fremme, at den tidligere Bellator-mester er klar til at byde McGregor velkommen tilbage til UFC, og nu har han igen udtalt sig om det.

"Jeg ville elske muligheden for at kæmpe mod ham," sagde han til TMZ Sports om kampen, der sandsynligvis vil blive en af de største nogensinde i UFC.

"Hvis det sker, så sker det. Hvis det ikke gør det, vil jeg ikke miste søvn om natten. Men det er bestemt den kamp, ​​jeg vil have."