Conor McGregor udfordret af UFC-stjerne

06/12/2022 11:58

|

Nicolai Busekist

UFC
Foto: Ethan Miller/Getty Images

Mest læste i dag

Conor McGregor kommer ikke til at mangle bejlere til sin returkamp i UFC, da han endnu engang er blevet udfordret.

Irske Conor McGregor forventes at vende retur til UFC-buret næste år. Og nu har han fået muligheden for at vende retur i en kamp mod Rafael dos Anjos.

Dos Anjos mener, at han har gjort sig fortjent til en kamp mod McGregor, efter at have vundet over Bryan Barberena.

De to skulle oprindeligt have kæmpet mod hinanden for syv år siden, men på grund af en skade i den ene fod, var han ikke i stand til at gå i buret med den irske MMA-stjerne.

Efter hans sejr over Barberena besluttede han sig for at udfordres The Notorious til endnu en kamp.

"Jeg er ham, der har flest timer i oktagonen. For syv år siden forsvarede jeg min titel mod Donald Cerrone i denne samme arena," lød det fra ham ifølge The Sun.

"Fyre som Usman og Francis Ngannou var på samme kort, og jeg vinder stadig kampe."

"Jeg mener, at jeg har vundet retten til at udfordre nogen. Jeg vil udfordre Conor McGregor."

"For syv år siden gjorde jeg mig fortjent til den kamp, ved at vinde over Donald Cerron. Han kom op i en ny vægtklasse, og vi skulle have kæmpet. Jeg brækkede min fod, men her er jeg."

Dos Anjos er dog langt fra den eneste UFC-stjerne, der har udfordret McGregor. Derimod er han blevet udfordret af en lang række MMA-kæmpere.

Det skyldes naturligvis, at der er en klar forventning om, at det bliver en stor kamp, når den irske kæmper vender retur til oktagonen.

Det er dog ikke blot i UFC-regi, at han flere gange er blevet udfordret. Blandt andet er han også blevet udfordret af Jake Paul, der vil have ham med i bokseringen.