Dana White bekræfter: Verdenskendt UFC-stjerne afviser ny kontrakt

Af: Nicolai Busekist

|

19/01/2023 07:53

UFC

Mest læste i dag

Dana White har bekræftet, at den verdenskendte stjerne har valgt at afvise at skrive under på en ny kontrakt.

På det seneste er der flere store nyheder, der har ladet vente på sig i det seneste stykke tid. Blandt andet er der fortsat mange, der venter på at høre om, hvornår Conor McGregor vender retur.

Hertil har der også været stor tvivl om, hvorvidt den kendte UFC-kæmper Francis Ngannou fortsat ønsker at være en del af Ultimate Fighting Champion (UFC).

Nu har det vist sig, at det ikke er tilfældet, da han har valgt at afvise at skrive under på en ny kontrakt, som han er blevet tilbudt af den kendte MMA-organisation.

Det er blevet bekræftet af Dana White, der er præsident for UFC, under en pressekonference i slutningen af sidste år.

Her forklarede han, at Ngannou ikke blot var blevet tilbudt en ny kontrakt, men at der faktisk var tale om en historisk kontrakt, der ville gøre ham til den bedst betalte sværvægter.

"Vi tilbød Ngannou en aftale, der ville have gjort ham til den bedst betalte sværvægter nogensinde," lød det ifølge CNN fra Dana White på pressekonferencen, hvor han fortsatte:

"Men han sagde nej. Derfor har vi frigivet ham fra hans kontrakt, og han kan tage hen, hvor han vil – og han kan gøre, hvad han vil."

Dana White har ikke meldt noget ud om, hvor stort et beløb, der er tale om. Derfor vides det ikke, hvor mange penge, som Ngannou har valgt at gå fra, ved at afvise at skrive under på en ny kontrakt.

Dertil har Ngannou heller ikke meldt noget ud om sagen, hvorfor der ikke er frigivet information om, hvad han har planer om at skulle i fremtiden.

Havde han skrevet under på den kontrakt, han var blevet tilbudt af UFC, ville han være sikret arbejde i de næste to år, lød det fra Dana White.