Dana White sætter ord på McGregor-comeback

Af: Nicolai Busekist

|

17/12/2022 13:56

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor vender tilbage til UFC-oktagonen næste år, men der er endnu ikke en dato for, hvornår det sker.

Dana White har gjort det klart, at han ikke ved, hvornår Conor McGregor kommer til at vende retur til UFC.

MMA-stjernen har ikke været i kamp i de seneste 17 måneder, da han har været tvunget til at genoptræne, efter at have brækket sit ben i en kamp mod Dustin Poirier.

McGregor har arbejdet hårdt på sin genoptræning, men er endnu ikke helt ovre den voldsomme skade, han pådrog sig. Det lyder dog, at han er indstillet på at vende tilbage til UFC næste år.

Men nu lyder det, at White ikke ved, hvornår det kommer til at ske. Desuden har han også understreget, at det ikke er sikkert, at det bliver i en kamp mod Michael Chandler.

"Det har jeg aldrig sagt. Ikke en eneste gang," sagde White ifølge The Sun.

"Det er, hvad der sker, når man laver interviews, og folk lytter til ens interviews."

"De sagde: 'Så, hvis Conor McGregor kom tilbage lige nu, hvem ville du så se på som modstander?', og jeg sagde: 'Hvis han gjorde det, hvis det skete, og det scenarie udspillede sig lige nu, ville Chandler være en sjov kamp'."

"Jeg har aldrig sagt noget om Conor McGregor vs Chandler. Jeg ved ikke engang, hvornår Conor McGregor kommer tilbage. Og det er derfor, jeg ikke kan lide at besvare den slags spørgsmål."

"Fordi en eller anden idiot et sted på internettet siger, at det var det, jeg sagde, og det er ikke engang tæt på det, jeg sagde."