Disse atleter topper listen: Så meget tjener stjernerne i minuttet

Af: Nicolai Busekist

|

09/01/2022 19:06

Mest læste i dag

Stjernerne der tjener mest, kommer fra en helt anden sport end man skulle tro. Cristiano Ronaldo og Lionel Messi tjener millioner, men målt i minutter er det andre sportsstjerner, der topper listen.

Kampsportsstjerner som Conor McGregor og Canelo Alvarez tjener hurtigst de største penge. De tjener faktisk 1 million pund, svarende til cirka 9 millioner danske kroner hurtigere end nogen andre sportsfolk, ifølge The Mirror.

Forklaringen ligger i, at de kan afgøre deres kampe meget hurtigt ved slå deres modstander i gulvet. Der er heller ikke noget loft over hvor meget de kan tjene, da det er seerne selv, der betaler lønnen via “pay per view” 

I Danmark betaler man som regel omkring 500 kroner for at se en kamp med Conor McGregor. Hvis kampen bliver afgjort hurtigt, kan det løbe op i en absurd høj løn målt i minutter. 

Conor McGregor tjente angiveligt 320 millioner danske kroner for hans kampe i UFC mod Dustin Poirier. De kæmpede sammenlagt 12 minutter og 32 sekunder, hvilket giver en minutløn på svimlende 26 millioner danske kroner. 

Bokseren Canelo Alvarez kæmpede omtrent en time i hele 2021, men tjente også næsten det dobbelte af Conor McGregor svarende til 578 millioner danske kroner. 

Selv YouTube-stjernen Jake Paul, der også har startet en boksekarriere, kan lege med på listen og indtager tredjepladsen. Det tog ham sidste år blot 1 minut og 23 sekunder at ramme 1 million pund, hvilket dog ikke er i nærheden af de to andre. 

Ingen af de tre atleter har planlagte kampe i 2022, men lønnen bliver nok ikke ligefrem lavere.