Drake vinder enormt beløb på UFC-odds

Af: Nicolai Busekist

|

25/07/2022 07:56

Mest læste i dag

Drake er kendt for at placere nogle absurde væddemål, hvilket han endnu engang har gjort. Denne gang resulterede det i en stor gevinst.

Superstjernen har fået en samlet udbetaling på over 27 millioner kroner, efter at have spillet på, at Molly McCann og Paddy Pimblett ville vinde deres respektive kampe.

Den 35-årige canadiske rapper satsede da heller ikke selv et lille beløb. I alt satse han nemlig over 16 millioner kroner på, at de to UFC-stjerne ville vinde. Det skriver The Sun.

Og det hele endte med at gå Drakes vej, for først vandt den 32-årige Molly McCann over Hannah Goldy på et knockout, hvorefter Paddy Pimblett vandt over Jordan Leavitt i O2 Arena.

Den samlede udbetaling lød på omtrent 27,1 millioner kroner, men overskuddet på hans væddemål lød derimod på 13,1 millioner kroner. Det viser han på Instagram.

I løbet af de seneste år har Drake ellers været kendt for ikke at have haft heldet med sig, når han har indgået sportsvæddemål.

Faktisk har det resulteret i, at mange er begyndt at omtalte det som 'The Drake Curse', fordi sportsstjerne har en tendens til at fejle, når Drake spiller på dem.

Både McCann og Pimblett har dog nu bevist, at det ikke er alle, der taber, når Drake vælger at satse penge på det modsatte.