Dustin Poirier taler ud om potentiel ny kamp mod McGregor

Af: Nicolai Busekist

|

12/11/2022 11:54

UFC

Mest læste i dag

Dustin Poirier har udtalt sig om sandsynligheden for, at han og Conor McGregor mødes i buret for fjerde gang.

Poirier sikrede sig sin anden sejr i træk over irske McGregor sidste år. Den første kamp vandt han på knockout på Fight Island. 

Da de sidste år i juli mødtes igen, var de igen Poirier, der trak sig sejrrigt ud. Her vandt han nemlig, da McGregor brækkede benet i slutningen af første runde.

Det faktum, at deres tredje kamp endte, som den gjorde, har fået mange fans til at håbe på, at Poirier og McGregor igen skal kæmpe mod hinanden i fremtiden.

Og nu har Poirier udtalt sig om chancen for, at det kommer til at ske. Her gjorde han det klart, at han ikke vil udelukke, at de kan ende i buret igen.

"Jeg er ikke sikker. Man ved aldrig i denne sport. Jeg ved ikke, om han kommer tilbage, og i hvilken vægtklasse. Jeg er ikke sikker på," lød det fra Poirier ifølge The Sun.

"Aldrig sig aldrig, men det ser ikke sådan ud i den nærmeste fremtid. Vi får at se. Jeg har kæmpet mod ham tre gange. Jeg prøver at vinde titlen."

McGregor er stadig i fuld gang med sin genoptræning, efter han brækkede sit ben i den tredje kamp mellem ham og Poirier.

Det betyder også, at han ikke har været i buret, siden de to stjerne kæmpede. Og det tyder ikke på, at han møder Poirier i sin comebackkamp.

Desuden er der endnu ikke aftalt noget med UFC i forhold til hans comeback, som forventes at være tidligt i april næste år.