Efter nylig sejr: Stor fremgang på verdensranglisten for Mark O. Madsen

Af: Nicolai Busekist

|

23/04/2022 10:14

Mest læste i dag

Mark O. Madsen fortsætter med at kravle op ad verdensranglisten i UFC, og befinder sig nu på en 21. plads over de bedste letvægtere i UFC.

I weekenden formåede danske Mark O. Madsen at sejre over Vinc Pichel i Jacksonville. Det betød ikke blot, at han kunne tilføje endnu en sejr til sit CV, men også, at han er hoppet op ad verdensranglisten.

På den seneste opgørelse over de højest rangerede letvægtere i UFC, er Mark O. Madsen nu at finde på en 21. plads. Det er første gang, han har ligget så højt på listen.

The Olympian kan nu bryste sig af at have vundet 12 MMA-kampe i løbet af sin karriere. Ikke nok med det, så kan han også bryste sig af ikke at have tabt en kamp endnu.

Det er dog ikke alle kampe, der er blevet kæmpet i UFC-regi, hvilket kun hans seneste fire kampe har været.

Den danske MMA-kæmper lægger ikke skjul på, at han er stolt af sine præstationer, men han er bestemt ikke færdig endnu. Han har nemlig blikket rettet stift mod at vinde UFC-titlen.

Det kræver dog, at han først gør sig fortjent til at få en kamp i buret med Charles Oliveira, der i skrivende stund er indehaver af titlen. Det kan dog ændre sig den 7. maj, hvor han skal i buret med Justin Gaethje.