Godt nyt for Mark O. Madsen efter nederlag

Af: Nicolai Busekist

|

16/11/2022 07:56

Mest læste i dag

For lidt mere end en uge siden led Mark O. Madsen sit første nederlag i UFC. Nu er der godt nyt til den danske MMA-kæmper.

I bund og grund kan danske Mark O. Madsen være retur i UFC-buret om 20 dage. Hans seneste scanninger har nemlig vist et positivt resultat.

At have tabt til amerikanske Grant Dawson i starten af november, har ikke været nok til at tage motivationen fra Madsen. Han har nemlig klare planer om at vende tilbage til oktagonen.

Efter kampen var der dog tale om, at han potentielt kunne have pådraget sig brud, men det viser de nye scanninger, at han ikke har.

Som følge af dette, kan han i princippet være i kamp allerede i december, afslører han ifølge Ritzau. Der er dog ikke den store chance for, at det kommer til at ske.

Alligevel er det dog et bedre resultat, end hvis scanningerne havde vist, at han havde pådraget sig brud. Det kunne nemlig have medført, at han ikke kunne kæmpe i et halvt år.

Mark O. Madsen lægger ikke skjul på, at han er skuffet over at have tabt til amerikanske Dawson, som han mener, at han 'underpræsterede' mod.

Alligevel er han dog indstillet på arbejde videre, så han kan indtage oktagonen igen i fremtiden.

"Men jeg har alle ressourcer og de mennesker, jeg skal bruge for at rejse mig oven på præstationen og komme tilbage i gamet hurtigt," siger han ifølge Ritzau, og fortsætter:

"Lige nu arbejder jeg på at være en guldfisk, fordi den har den korteste hukommelse i verden. Jeg vil 'bounce' tilbage hurtigst muligt. Det er det, man kan i MMA."