Logan Paul måske på vej i buret med UFC-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

21/04/2022 11:59

UFC

Mest læste i dag

Logan Paul kan være på vej i buret med UFC-stjernen. Der er dog intet officielt meldt ud på nuværende tidspunkt.

Internetsensationen Logan Paul har for nylig sendt opfordringer til UFC-stjernen Paddy Pimblett om en kamp i buret, og det kan sagtens blive en realitet ifølge den britiske bokser Viddal Riley. Det skriver Daily Star.

Paul har været i ringen ad flere omgange, hvor han har kæmpet mod både KSI og endda Floyd Mayweather. Nu taler han om at prøve kræfter med MMA, hvor han vil kæmpe mod UFC-stjernen Patty Pimblett.

Pimblett er kendt for sine vægtsvingninger mellem kampe, og Paul udfordrede UFC-stjernen under en nylig optræden på MMA Hour. Og nu lyder det fra bokseren Viddal Riley, at kampen faktisk har en chance for at komme til at ske.

"Logan er klog. Han ved præcis, hvem han skal vælge. Og med Paddy tænker han: 'Jeg er en stor fyr. Jeg har wreslet. Han er bedre end mig, men måske størrelsen med lidt erfaring. Jeg kan noget'," lød det fra Riley i podcasten The Pain Game.

"Der er mange penge i det, så når jeg ser ham sige de ting, siger jeg til folk, at de skal tage vægtforskellen ud af hovedet. Der er intet bælte på højkan her. Ingen forsøger at klatre op i graderne."

"Det her er 'Jeg bliver betalt, og promoveringen bliver fantastisk'. Og I kommer alle til at se det. Den kamp tikker alle bokse. Man bliver nødt til at se den. Jeg ville se den."

"Jeg synes ikke, det er en latterlig udfordring. Jeg forstår hvorfor. Og at Dana White ikke har udelukket det, var alt, han havde brug for at høre. Så nu ved han, at døren er åben for ham."