Manager afviser: McGregor vender ikke tilbage i år

Af: Nicolai Busekist

|

23/08/2022 13:16

Mest læste i dag

Der har været stor tvivl om, hvornår Conor McGregor vil vende tilbage til buret. Nu er det gjort klart, at det i hvert fald ikke bliver i år.

På trods af, at der var mange fans, der havde håbet på det, kommer de ikke til at se Conor McGregor tilbage i buret i 2023.

Dette er der to grunde til den. Den første årsag er, at han fortsat er i gang med at genoptræne efter sin skade. Hertil vil han også bruge resten af i år på at fokusere på sin skuespillerkarriere.

Det er hans manager, der har bekræftet, at den irske stjerne ikke vil vende tilbage til buret i år. Han har dog slået fast, at hans indtog af Hollywood ikke vil komme til at få indflydelse på hans comeback.

McGregor har fået en rolle i en genindspilning af ​​klassikeren Road House fra 1989, hvor han skal spille side om side med Jake Gyllenhall.

Optagelserne til denne film forventes at gå i gang i de kommende uger. Filmens første scener vil blive optaget i Caribien.

"Et sjovt lille foretagende, og så skifter han tilbage til at bestige bjerget igen. Det passer perfekt ind. Han er stadig på vej mod en stor tilbagevenden næste år," lød det fra hans manager, Tim Simpsom, til MMA Junkie.

McGregor har ikke været en tur i buret siden sidste sommer, hvor han endte med at tabe til Dustin Poirier for anden gang, efter at have brækket sit ben i kampen.