Mark O. Madsen står uden modstander: Kamp pludselig aflyst

Af: Nicolai Busekist

|

17/10/2022 07:56

UFC

Mest læste i dag

Mark O. Madsen skulle have kæmpet mod Drakkar Klose den 29. oktober. Denne kamp bliver ikke til noget, og danskeren ved ikke, om han skal i kamp.

Pludselig blev Mark O. Madsens kommende kamp mod Drakkar Klose i UFC aflyst. Den skulle have fundet sted om mindre end to uger, men nu står det klart, at det ikke kommer til at ske.

Det skyldes, at Klose har pådraget sig en knæskade, der gør, at han ikke kan gå i kamp. Det fik den danske MMA-stjerne at vide efter en sparring søndag, og det er han ikke helt tilfreds med.

Ifølge B.T. blev han kontaktet af en journalist, da ville høre, hvad mente om, at Drakkar Klose havde trukket sig. Problemet var blot, at han ikke selv var klar over det.

Derfor valgte han at rette henvendelse til sin manager, der kunne bekræfte, at det var korrekt. Og ikke nok med det, så har Mark O. Madsen fundet ud af, at der er andre kæmpere, der gennem længere tid har forsøgt at overtage Drakkar Kloses plads.

Hvad det vil sige er, at en potentiel afløser for Klose, vil have haft flere uger til at forberede sig, inden Madsen finder ud af, hvem det er. Og det er han ikke tilfreds med.

"Det er et dybt mystisk forløb, og hvis det er rigtigt, er det en kæmpe svinestreg af Drakkar, at vi ikke har fået besked tidligere," siger han ifølge B.T.