McGregor afslører: Så mange UFC-kampe har han tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

28/11/2021 13:35

Mest læste i dag

UFC's største stjerne, Conor McGregor, afslører på de sociale medier, at han kun har to kampe tilbage i sin kontrakt.

Den største stjerne i MMA, Conor McGregor, kan potentielt set stå uden en kontrakt i den nærmeste fremtid.

Lørdag afslørede The Notorious i en Q&A på Twitter, at han nærmer sig slutningen af sin nuværende UFC-aftale.

Han skriver dog, at han gerne ser, at han bliver hos UFC for evigt, men dukker der andre lukrative tilbud op, kan det dog ændre sig. Eller hvis han beslutter sig for at starte sin egen MMA-organisation.

"Jeg har to kampe tilbage i min kontrakt," skrev McGregor som svar til en, der spurgte, om han nogensinde ville starte sin egen organisation. "Jeg ville elske at være i UFC for livet. Jeg er UFC! Vi får se."

McGregor er i øjeblikket ude med en skade, som han pådrog sig ved UFC 264 mod Dustin Poirer. Her håbede han på, at han kunne hævne sit UFC 257-tab mod Poirer, men i stedet endte han med at pådrage sig en alvorlig skade.

Den irske stjerne har løbende informeret om sin genoptræning på de sociale medier, hvor det ser ud til, at han gør fremskridt i forhold til at vende tilbage til octagonen.

Under Q&A-sessionen på Twitter gav han også svar til flere fans, der spurgte, hvordan det går med hans genoptræning og vej tilbage til UFC-buret.

"Min fibula er fuldt helet," skriver han Twitter. "Den mediale side af skinnebenet udvikler sig også pænt hårdhændet. Det er bare at vente på, at det dannes ned gennem knoglen til den laterale side af skinnebenet, hvor det større brud opstod. Det kommer. Tålmodighed vil vinde denne kamp for mig."

Den 33-årige skriver desuden, at han forventer, at han vil være klar til fuld træning i april, og herefter vil han give en opdatering på, hvornår han vender tilbage til octagonen.