McGregor melder ud: Her vender jeg tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

28/10/2022 11:58

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor har ikke været i kamp i over et år. Nu melder han ud, at han har planer om at vende retur til UFC-buret 'tidligt' næste år.

Den irske MMA-stjerne er fortsat i gang med sin genoptræning, efter han brækkede sit ben i en kamp mod Divan Poirier i juli sidste år.

I lang tid lød det, at han ville være klar til at vende retur til buret, inden udgangen af i år. Det står dog nu klart, at det ikke bliver en realitet.

Der er flere ting, der har spillet ind i dette. Først og fremmest oplever han fortsat ubehag ved spark, hvilket gør, at han ganske enkelt ikke er klar til at kæmpe.

Derudover har han også fået en rolle i den kommende 'Road House'-film, hvilket også har betydet, at han har været nødt til at udskyde sit comeback.

"Jeg kommer forhåbentlig snart tilbage. Begyndelsen af ​​2023, sigter jeg mod. Engang i det første kvartal," lød det fra ham i en Instagram Live ifølge The Sun.

Den 34-årige irske stjerne er i skrivende stund i Den Dominikanske Republik, hvor han er i færd med at optage sine scener til Hollywood-filmen, som også har Jake Gyllenhaal på rollelisten.

Når han er færdig med at optage sine scener, har han planer om at vende direkte tilbage til sin træning.

"Det vil give mig et par gode måneder til at forberede mig i. Når jeg har afsluttet det her om et par dage, vil jeg sætte gang i træningslejren i et par måneder. Og fortsætte," sagde han.

Han kan dog ikke være i buret før april, da han på nuværende tidspunkt er røget ud af det amerikanske antidopingagenturs testpulje, og derfor ikke er blevet testet i år.

USADA har et krav om, at alle UFC-kæmpere skal være tilmeldt deres testprogram året rundt, da de ellers ikke kan blive godkendt til at kæmpe.