Tidligere UFC-kæmper dræbt

24/01/2022 12:19

|

Nicolai Busekist

UFC
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Mest læste i dag

Den tidligere kæmper er blevet myrdet i Brasilien. Han blev 40 år gammel. 

Den tidligere UFC-kæmper Maiquel Falcao er blevet dræbt i Brasilien i en alder af 40 år. Mordet skete angiveligt udenfor en bar i hans hjemby Pelotas, skriver Mirror.

Her blev han fundet med flere knivstik i maven omkring kl. 3 natten til søndag. Han blev hastet til hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde, og han døde af sine kvæstelser. 

Politiets drabsafdeling efterforsker nu sagen, men er indtil vider på bar bund, da ingen vidner har meldt sig:

"Der er ikke nogen vidner, der har meldt sig, og vi har stadig ikke et motiv. Der blev fundet glasskår ved siden af ​​liget, men vi tror, at ​​han blev stukket," sagde efterforskningsleder Felix Rafanhim. 

Maiquel nåede at gøre karriere inden for kampsport i to årtier, hvor han kæmpede for forskellige organisationer rundt om i verdenen. 

Den helt store succes fik han dog aldrig i det fine selskab UFC. Her fik han kun en kamp på CV’et, som han dog vandt mod Gerald Harris tilbage i 2010. 

Han fik en større karriere i den næststørste organisation efter UFC, nemlig Bellator. Her vandt han en turnering, og var tæt på at vinde et bælte inden han blev fritstillet af Bellator. 

Maiquel Falcao nåede at have en fin karriere, der i alt talte 40 sejre og 20 nederlag.