Tidligere UFC-mester tiltalt for mordforsøg

Af: Nicolai Busekist

|

03/03/2022 11:41

Mest læste i dag

Han er blevet tiltalt for mordforsøg efter at have skudt en anden mand flere gange.

​​Den tidligere UFC-sværvægtsmester Cain Velasquez blev i mandags anholdt i San Jose, Californien. Siden da har det været spekuleret i, hvad han blev anholdt for. Det er der kommet svar på nu.

Cain Velasquez er blevet anholdt for mordforsøg, efter at han angiveligt skød mod en bil med tre personer, hvoraf den ene for nylig var blevet anklaget for at have voldtaget en nær slægtning til Velasquez.

Mens det påståede offers identitet tilbageholdes på grund, er den anklagede mand blevet identificeret som 43-årige Harry Eugene Goularte. Goularte blev i fredags løsladt for netop den forbrydelse, selvom anklageren protesterede. 

Ifølge USAtoday åbnede Velasquez ild mod en bil med Goularte, men ramte en anden person. Skudene ramte angiveligt Goulartes stedfar, der dog forventes at overleve.

Den 39-årige Cain Velasquez er i øjeblikket tilbageholdt for mordforsøget i et fængsel i Santa Clara uden mulighed for kaution.

Cains bagland har endnu ikke meldt noget ud om sagen, eller hvordan han forholder sig til tiltalen mod ham. 

Cain Velasquez vandt sin første titel tilbage i 2010, før han igen vandt den tilbage i 2012 efter en længere skadesperiode, hvilket trak ham igennem flere operationer.