UFC-legende trækker sig tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

19/09/2022 08:57

Mest læste i dag

UFC har været nødt til at vinke farvel til en sand legende. Den store stjerne Jose Aldo har nemlig valgt at trække sig tilbage.

Efter en glorværdig karriere indenfor MMA, har Jose Aldo valgt at trække sig tilbage fra kampsport.

Han har en lang karriere bag sig, og har været i buret med en række af de helt store stjerne indenfor UFC. Blandt andet har han været i kamp med irske Conor McGregor.

Ikke nok med det, så kan han trække sig tilbage velvidende om, at han forlader MMA, som en af de beste bantamweight- og featherweight-kæmpere nogensinde.

Efter det er blevet meldt ud, at han har valgt at trække sig tilbage, er der et hav af UFC-fans, der har hyldet ham på de sociale medier - især på Twitter er der blevet delt en lang række hyldester.

"Tak Jose Aldo," har en person skrevet på Twitter, mens en anden har skrevet: "Jose Aldo er højere end Khabib (Nurmagomedov, red.) på G.O.A.T-listen (Greatest Of All Time, red.)."

"Hvilken karriere for den brasilianske legende Jose Aldo. God pension til The GOAT," lød det fra en tredje.

"Featherweight-GOAT er gået på pension i dag. Vi elsker dig Jose! Tak for alle minderne," har en fjerde skrevet.

Han forlader sporten med imponerende 31 sejre i 39 kampe. 'The King of Rio' har kun tabt otte gang i løbet af sin 18 år lange karriere, herunder til Conor McGregor ved UFC 194 i 2015.