UFC-mester kræver flere penge

Af: Nicolai Busekist

|

15/01/2022 08:07

Mest læste i dag

Den nuværende sværvægtsmester vil have en ny forbedret kontrakt med UFC, hvor han blandt andet vil have flere penge pr. kamp.

Francis Ngannou vil ifølge Fightersonlymag have flere penge pr. kamp i sin nye kontrakt med UFC.

Den 22. januar vil Francis for første gang sætte sit bælte på spil ved UFC 270. Men lige nu er der også andre ting, der kræver hans fokus.

Det er nemlig den sidste kamp i hans nuværende kontrakt, hvilket betyder, at han derefter kan lytte til andre organisationers tilbud. Han kan også vælge at forhandle med UFC om en bedre kontrakt.

Og Francis er klar i spyttet, når det gælder pengene, og at han gerne frit vil kunne bokse ved siden af UFC: 

"Nej. Jeg vil ikke kæmpe for $500.000 eller $600.000 længere," sagde han, inden han fortsatte omkring sin mulige boksekarriere: 

"Vi har haft denne diskussion i et år, og det ser ud til, at de var okay med det." 

"Uanset hvad du laver, uanset hvad begivenheden er, om det er boksning, når UFC er involveret, vil det bare gøre det større. Det er ikke tvivlsomt," sagde Francis Ngannou.

Der hersker ingen tvivl om, at Francis er en smule frustreret over den aktuelle kontraktsituation, hvor han føler sig bundet af længden af kontrakt, og de betingelser, der er i kontrakten.

Dog ser det ud til, at han ikke er klar til skilles med UFC, og har siden været til flere møder med overhovedet i UFC, Dana White. Han udtalte desuden, at det går fremad mod en ny kontrakt.