UFC-mester langer ud efter Conor McGregor

Af: Nicolai Busekist

|

08/04/2022 15:05

Mest læste i dag

Den nuværende UFC-mester langer ud efter Conor McGregor, der vil rykke en vægtklasse op, når han vender tilbage til buret. 

UFC-mesteren Kamaru Usman har været ude og håne Conor McGregor for at have tabt kampe i tre vægtklasser, efter Conor McGregor selv har pralet med sine sejre. 

Den irske stjerne, der tidligere har været UFC-mester i fjervægt og letvægt, forbereder sig i øjeblikket på et comeback til buret senere i år. Og ifølge Mirror har han bekræftet, at han vil rykke op i den vægtklasse, hvor Usman er den nuværende mester.

Conor McGregor vil gerne kæmpe for et bælte i sin nu tredje vægtklasse, hvilket vil være en rekord, da han allerede har været den første mester i to vægtklasser. 

Men for at gøre det skal han først forbi den tilsyneladende uovervindelige Usman, hvis eneste nederlag var i hans blot anden MMA-kamp helt tilbage i 2013.

Dog tror Kamaru Usman heller ikke meget på Conor McGregors mål, da han blot har svaret Conor McGregor udmelding om, at han skifter vægtklasse på Twitter med en billedcollage af de gange hvor han er blevet kvalt i de tre vægtklasser. 

Dog har Kamaru Usman muligvis også fat i noget, om Conor McGregors form i sporten. Han har tabt tre af sine sidste fire kampe siden han vandt letvægtstitlen i 2016.