UFC-stjerne frataget bælte

Af: Nicolai Busekist

|

07/05/2022 12:04

UFC

Mest læste i dag

Charles Oliveira er ikke længere indehaver af UFC-letvægtstitlen, da det er blevet frataget, efter han ikke nåede vægten til sin kamp mod Justin Gaethje.

På trods af, at Charles Oliveira er blevet fraget sit bælte, betyder det ikke, at den kommende kamp mellem ham og Gaethje ikke vil blive kæmpet.

Hvad det derimod betyder er, at det kun er Gaethje, der får muligheden for at vinde bæltet. Vinder Oliveira vil han ikke få lov til at beholde sit bælte. Det skriver The Sun.

Hvis det ender med, at Oliveira vinder, er han nødt til at vinde endnu en kamp for at gøre sig fortjent til at få sit bælte tilbage. Vinder Gaethje ikke, vil bæltet være ledigt indtil da.

Den brasilianske UFC-stjerne nåede ikke grænsen på 155 lbs, da han trådte op på vægten ved indvejningen. Han fik yderligere en time til at smide den vægt, han skulle, men heller ikke her nåede han nægten.

Havde det ikke været en titelkamp, havde situationen været anderledes, da reglerne er mere løse, når det ikke er titelkampe.

Den 33-årige Gaethje ramte vægten i første forsøg, hvorfor han er klar til at få sin anden chance for at vinde UFC-bæltet.

Første gang han stod i en titelkamp, var han i buret med Khabib Nurmagomedov på Fight Island, hvor han endte med at tabe. Det viste sig også, at det blev Khabib Nurmagomedovs sidste kamp i UFC.