UFC-stjerne i voldsomt uheld: 'Endnu en nærdødsoplevelse'

Af: Nicolai Busekist

|

21/05/2022 10:00

UFC

Mest læste i dag

UFC-stjernen Lerone Murphy var for få dage siden tæt på at miste livet. Og det er ikke første gang, at det er sket.

Tilbage i 2013 blev den i dag 30-årige UFC-stjerne skudt, da han forlod en frisørsalon. Til trods for, at han blev ramt af tre kugler i hovedet, overlevede han det voldsomme drabsforsøg.

Nu har han igen haft en 'nærdødsoplevelse', som han selv kalder det. Denne gang involverer det dog ikke en pistol.

Derimod afslører han i et opslag på Instagram, at han er blevet kørt ned af en bil, hvilket har sendt ham en tur på hospitalet. Opdateringen er skrevet fra hospitalssengen, som han også har delt et billede fra.

"Endnu en nærdødsoplevelse. I går, da jeg var ude at cykle, svingede en modkørende bil pludselig til højre uden at kigge på mig, og vi kørte ind i hinadnen. Det resulterede i et slemt sår i hovedet," skriver den britiske UFC-stjerne på Instagram.

Han fortæller også, at han måtte vente lang tid på en ambulance, til trods for, at hans sår var af en størrelse, der gjorde, at han var ved at forbløde.

"Det tog ambulancen 45 minutter at ankomme, hvilket næsten fik mig til at forbløde. Men jeg er her endnu," skriver Lerone Murphy.

Murphy skulle have været i UFC-buret i marts, hvor han skulle have kæmpet mod Nate Landwehr, der dog endte med at trække sig kort inden kampen.